Constructie case la rosu

Interesat de constructie casa la rosu? Cere oferta!

Persoanele care opteaza pentru realizarea casei in etape multi-anuale opteaza pentru constructie case la rosu. Astfel isi creeaza avantajul esalonarii costurilor cu constructia casei pe o perioada mai mare de timp. Top Construct realizeaza constructii case la rosu in termen scurt, utilizand materiale de calitate. respectam cu strictete procesele tehnologice specifice fiecarei lucrari si tip de material.

Servicii incluse pentru constructie case la rosu

Organizarea de santier – instalarea baracilor pentru muncitori, imprejmuirea santierului, realizarea si afisarea panoului de santier si a normelor de protectie a muncii, realizarea/instalarea magaziei de scule si materiale.

Transportul materialelor si a personalului in santier, asigurarea mesei pentru muncitori.

Trasarea constructiei in teren de catre inginer cadastru sau topograf autorizat.

Servicii optionale pentru construire case la rosu

Proiectul casei – DTAC si PT poate fi realizat de catre arhitectii/inginerii Top Construct in urma discutiilor cu dvs. privind conformatia casei. In cazul in care aveti deja proiectul, ori doriti sa colaborati cu o anumita echipa de proiectare este in regula. Vom construi casa respectand proiectul primit.

Realizarea studiului geotehnic pentru cunoasterea proprietatilor terenului pe care urmeaza sa construiti prin efectuarea catorva foraje (intre 3 si 5).

Lucrari incluse pentru constructii case la rosu

sapaturi fundatie

Trasarea constructiei si efectuarea sapaturilor

Echipa Top Construct va acorda o deosebita grija operatiunii de trasare in teren a constructiei, conform planului.
Sapaturile pentru fundatie se realizeaza mecanizat ori manual, in functie de dimensiunea constructiei, de tipul fundatiei, de prezenta sau absenta subsolului. Seful de santier desemnat va decide cea mai buna solutie.
Verificarea corectitudinii cu care sunt efectuate sapaturile reprezinta o preocupare continua a sefului de santier.

Montarea carcaselor de armatura, cofrarea si turnarea betonului in fundatii

Dupa finalizarea lucrarilor de sapaturi urmeaza fasonarea armaturilor si montarea carcaselor de armatura. Dupa adaugarea straturilor de pietris prevazute in proiect carcasele se armatura sunt instalate in locurile lor din sapatura.
Urmeaza apoi cofrarea si turnarea tipului de beton prevazut in proiect si vibrarea acestuia. Decofrarea fundatiei se efectueaza dupa trecerea perioadei tehnologice necesare atingerii maturitatii betonului.
Se vor efectua lucrari de hidroizolatii, umplerea golurilor, nivelarea si adaugarea straturilor de rupere a capilaritatii.

cofrare si turnare stalpi casa

Cofrarea si turnarea placii parter, cofrarea si turnarea stalpilor

Montarea armaturilor pentru placa parter se va realiza conform planului de cofraj si armare din proiectul tehnic. Dupa montarea cofrajelor si inspectarea acuratetii cu care s-au montat armaturile se va proceda la turnarea betonului si vibrarea acestuia.
Decofrarea placii este efectuata dupa trecerea timpului prevazut in normative pentru clasa de beton utilizata.
Pentru realizarea stalpilor casei se fasoneaza armatura si se monteaza asa cum este indicat in proiect. Dupa cofrarea stalpilor se procedeaza la turnarea si vibrarea betonului in stalpi.

Ai nevoie de constructie casa la rosu? Cere o oferta!

lucrari d ezidarie constructie case la rosu

Lucrari de zidarie din caramida, turnare placa etaj

Peretii casei sunt realizati de cele mai multe ori din caramida cu grad ridicat de eficienta, sistem Porotherm. Se mai pot folosi blocuri de BCA, in cazul in care proiectul casei prevede astfel de zidarie.
In dreptul ferestrelor si usilor sunt montati buiandrugii - fie prefabricati, fie din beton turnat la fata locului.
Armarea, cofrarea si turnarea placii peste parter se fectueaza dupa terminarea lucrarilor de zidarie.

In functie de regimul de inaltime al cladirii stalpii sunt continuati pana la nivelul acoperisului.

lucrari executie sarpanta la constructie case la rosu

Executarea sarpantei, montarea invelitorii

Sarpanta este realizata in majoritatea cazurilor din lemn si respecta cu strictete prevederile din proiect, atat in privinta dimensiunilor, cat si a tipului de lemn folosit.
Invelitoarea cel mai des folosita este tigla metalica, datorita rezistente mari in timp, a erapiditatii de montare, dar si a usurintei cu care se poate interveni ulterior.
In functie de ceea ce prevede proiectul, echipa Top Construct poate monta si alte tipuri de invelitori: tabla zincata, tigla ceramica, materiale bituminoase, etc.