Amenajari interioare

Amenajari interioare, finisaje premium pentru apartamente, case, vile

Nimic nu reflecta mai fidel personalitatea proprietarului unei locuinte ca finisajele interioare. La Top Construct acordam o deosebita importanta amenajarii interioare a caselor. Discutam pe larg cu beneficiarul fiecare detaliu in parte si ne asiguram ca livram intotdeauna cel mai bun rezultat, chiar peste asteptari. Alegem cele mai bune materiale, doar produse fabricate de branduri de top cu care realizam lucrari de calitate, cu durata mare de viata.

amenajari interioare - hol, trepte amenajari interioare - hol, trepte

Tencuieli pereti exteriori si interiori, gleturi

Finisarea zidurilor casei este o etapa foarte importanta, intrucat nu se asigura doar aspectul estetic al casei ci si termoizolarea acesteia. Impreuna cu beneficiarul alegem cea mai buna solutie de termosistem in functie de zidarie, localizarea casei si buget. Termosistemul se compune din adeziv, material termoizolant (polistiren, vata bazaltica), plasa de armare, accesorii si tencuiala decorativa.

Tencuielile de interior vor fi aplicate mecanizat sau manual, in functie de prevederile proiectului sau hotararea beneficiarului. Indiferent de solutia aleasa, se va folosi mortarul corespunzator.

Gletul se aplica manual, atat stratul primar cat si cel de finisare, iar slefuirea se efectueaza mecanizat pentru obtinerea unor pereti perfect drepti.

Personalizarea peretilor interiori si a tavanelor prin aplicarea de vopsea lavabila, nunatele fiind alese din paletarul producatorului.

Montarea pardoselilor in spatile interioare

In etapa premargatoare montarii pardoselilor, echipa Top Construct va realiza lucrarile de turnare a sapei de egalizare si nivelare. Aceasta lucrare se poate realiza mecanizat sau utilizand sape autonivelante.

Daca instalatia de incalzire este pozitionata in pardoseala, echipele noastre vor realiza toate lucrarile necesare pentru montarea acesteia conform proiectului.

Dupa uscarea completa a sapei se va monta pardoseala aleasa in urma consultarii cu beneficiarul lucrarii de constructie.

Amenajarea si echiparea bailor locuintei

Amenajarea si echiparea bailor este o actiune complexa ce presupune alegerea pardoselii, elementelor decorative pentru pereti si a mobilierului.

Totul trebuie ales cu grija, de la culori gresie si faianta la forma si marimea obiectelor sanitare, acestea trebuie sa se imbine armonios cu mobilierul de baie.

Glafuri, tamplarie ferestre, usi interioare si exterioare

Glafurile sunt asortate tamplariei din care sunt realizate ferstrele – PVC, alumini sau lemn pentru asigurarea unitatii ambientale. La alegerea ferestrelor se are in vederea si asigurarea securitatii la efractie.

Usile de interior sunt alese astfel incat sa se imbine armonios cu pardoseala si culoarea vopselei aplicate pe peretii interiori.